Alla inlägg under mars 2009

Av Petra Skog - 20 mars 2009 13:19

Sköna fredag du är välkommen! Pappa Daniel ska vara ledig en hel helg och mamma Petra ska få åka iväg på en grej alldeles själv imorgon, ska bli helt underbart! Nova är förbannad idag och har varit på dåligt humör hela dagen, ända sedan hon vaknade, skit jobbigt är det när hon har såna dar och dessutom vägrar att somna en stund också!

Nu skriker hon för femtielfte gången idag så jag måste sluta, men jag lägger ut en bild på hennes söta outfit idag, lägg märke till den matchade rosa nappen också, inte kan det väl undgå någon att det är en tjej?

Hej svejs

Av Petra Skog - 19 mars 2009 21:01

Ja så var det då kväll igen. Tänk att en dag kan gå så fort ändå. Nu blir det inte ett längre inlägg eftersom det just nu är mitt favvo program på tv nämligen, vad blir det för mat?

Per Morberg är ju bara för häftig. Tänk bara vilken mat han måste göra,det ser så gott ut när han har kladdat färdigt. Godnatt på er alla!

Av Petra Skog - 19 mars 2009 11:15

Goddag! Tänkte bara dela med mej av dagens schema så ser ni hur hemskt upptagen jag är med mitt liv!


12.00 Promenad med grannen (graviditetskilon BORT!)


14.00 Tupplur (om Nova har bestämt sej för att sova förstås....)


16.00 Förbereda middagen


18.00 Daniel kommer hem


Ja ni ser ju vad extremt uptagen person jag är. Måste bara tillägga att lite då och då under dagen så syttar jag och byter blöjor på Nova också, bara så ni vet:)


Ha en bra dag


// Nova å Petra



Av Petra Skog - 18 mars 2009 21:10

Ja jag vet att jag bara skulle handla mat idag men jag kunde ändå inte låta bli att slinka in på HM när jag var på stan! De har så fina barnkläder och dessutom till ett helt okej pris tycker jag, det enda som är synd är att bebisar växer ur kläderna alltför snabbt bara:)

Sedan var jag å Nova och hälsade på pappa på hans jobb och där var det full rulle....

Min kära granne hade också bakat en hel sats med kanelbullar och hon kom över och lämnade dem ikväll, mmmmmmm vad gott det var. Ja nu är det kväll igen och ögonlocken känns så tunga så snart får sängen en liten påhälsning

Godnatt till er alla därute

Ps. här kommer en bild på dagens klädfynd i bebismode:) Ds.

Av Petra Skog - 18 mars 2009 11:33

Hejsan! Idag är det onsdag och snart är det helg igen, jippie! Pappa är snart ledig i två dagar. Ja idag ska vi snart åka till stan och handla mat, till och med det är roligt nuförtiden! Jag har äntligen bokat en kyrka och präst till Novas dop! Vi ska nämligen döpa i Svegs kyrka eftersom både jag å Daniel kommer från denna metropol. Nu är det bara inbjudningar, melodier och allt annat som ska fixas. Jag är inte så mycket för att fixa såna här saker så det är lite av en utmaning! Samtidigt är jag ett kontrollfreak enligt min kära sambo så jag tänker inte föra över uppdraget på nån annan. Det är ju trots allt min dotter så lite roligt blir det nog!

Kram från Nova och Petra

Av Petra Skog - 17 mars 2009 17:27

Hejsan hallå! Ja idag hade jag förväntat mej en lugn och skön tisdag eftersom jag mår lite dåligt fortfarande så skulle det ha varit så skönt. Nu var det så att ens planer inte alltid slår in och så var fallet idag. Först kom Novas farmor och väckte oss, tog oss lite på sängen där kan man säga:). Sedan ringde grannen och frågade om hon kunde ta med Elsa på promenad och jag svarade givetvis ja eftersom då behövde jag inte gå ut med barnvagnen i det här slasket. Sedan när jag trodde att allt var lugnt kom ugns reparatören, ( skulle ha fixat min ugn för en månad sen, men vem har bråttom? )Vi fikade en stund medans reparatören höll på i köket och sedan trodde jag att det skulle bli lugn och ro. Men icke sa Nicke, farmor blev kvar till kl 17 så först nu är det lugn och ro! Men det är alltid roligt med lite sällskap:) Och en annan sak, det är inte lätt att planera dop, lite pyssel med alla detaljer men samtidigt lite roligt.....

// Nova å Petra

Av Petra Skog - 16 mars 2009 12:58

Jaha så var det då måndag vilken är ju veckans tråkigaste dag!

Jag är ssååååååå trött och har feber och tycker allmänt synd om mej själv. Daniel jobbar och han har ju även jobbat i helgen och är nu lika trött som jag, stackars dej älskling.....

Nova är ju världens snällaste bebis som känner att mamma mår dåligt så hon är så snäll!

Annars händer det inte så mycket en grå dag som alla andra! Är så less på det här vädret kan det inte bli sol snart?

Jaja nog om klagovisor nu ska vi nog lägga oss igen, sängen den bästa är...

Ha en bra eftermiddag

// Nova å Petra

Av Petra Skog - 15 mars 2009 12:25

Jag sitter här å tittar på lite resebilder och blir såååå sugen på att resa. Nu är det så att jag råkar ha världens bästa älskling för han ska nämligen bjuda mej å Nova på en resa, tror att det blir i maj. Vi funderar starkt på att åka till Malta som ligger nedanför Italien.Jag å Daniel har ett stort intresse av att resa och senast för två år sedan var vi i New York och Mexico. Vi har även backpackat runt tre veckor i Thailand. Det blir ju väldigt speciellt att resa nu eftersom vi har Nova att tänka på och i maj är ju hon bara 5 månader men  jag tror att om man själv tycker att det är roligt så inger man ett lugn också till sitt barn så jag tror att det kommer att gå jättebra. Få se om nån av far eller mor föräldrarna har lust att hänga med? Men de får betala jlva för det är ju inte direkt gratis.

Här nedan kommer en bild av mej å Daniel när vi var i Mexico

Saknar dej älskling puss från mej å Nova

Ovido - Quiz & Flashcards