Alla inlägg den 18 mars 2009

Av Petra Skog - 18 mars 2009 21:10

Ja jag vet att jag bara skulle handla mat idag men jag kunde ändå inte låta bli att slinka in på HM när jag var på stan! De har så fina barnkläder och dessutom till ett helt okej pris tycker jag, det enda som är synd är att bebisar växer ur kläderna alltför snabbt bara:)

Sedan var jag å Nova och hälsade på pappa på hans jobb och där var det full rulle....

Min kära granne hade också bakat en hel sats med kanelbullar och hon kom över och lämnade dem ikväll, mmmmmmm vad gott det var. Ja nu är det kväll igen och ögonlocken känns så tunga så snart får sängen en liten påhälsning

Godnatt till er alla därute

Ps. här kommer en bild på dagens klädfynd i bebismode:) Ds.

Av Petra Skog - 18 mars 2009 11:33

Hejsan! Idag är det onsdag och snart är det helg igen, jippie! Pappa är snart ledig i två dagar. Ja idag ska vi snart åka till stan och handla mat, till och med det är roligt nuförtiden! Jag har äntligen bokat en kyrka och präst till Novas dop! Vi ska nämligen döpa i Svegs kyrka eftersom både jag å Daniel kommer från denna metropol. Nu är det bara inbjudningar, melodier och allt annat som ska fixas. Jag är inte så mycket för att fixa såna här saker så det är lite av en utmaning! Samtidigt är jag ett kontrollfreak enligt min kära sambo så jag tänker inte föra över uppdraget på nån annan. Det är ju trots allt min dotter så lite roligt blir det nog!

Kram från Nova och Petra

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards